Wij maken vooraf een inventarisatie van uw wensen en het aantal pagina’s. Op basis daarvan wordt er een prijsopgave gemaakt. Zo wordt er precies bepaald met welke kosten u te maken krijgt, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

Nadat duidelijk is geworden wat u voor ogen heeft maken wij een proefontwerp aan de hand van uw wensen. In dit ontwerp wordt dan o.a. rekening gehouden met uw logo/huisstijl, indien u niet beschikt over een logo of huisstijl kunnen wij dit ook voor u ontwerpen. Dit proefontwerp wordt dan op een afgeschermde plek op het internet geplaatst waarvan u alleen het adres krijgt. U kunt het ontwerp bekijken en uw mening er over geven. Het ontwerp kan aan de hand van uw aanwijzingen worden aangepast totdat het ontwerp volledig naar wens is.pamlaptop zwartwit uitsnede
Nadat u akkoord bent gegaan met het definitieve ontwerp, worden de diverse pagina’s van uw website gevuld met teksten en foto’s die u heeft aangeleverd. Tijdens deze fase zal er ook voortdurend overleg zijn of de invulling van de website aan uw verwachtingen voldoet.

Voordat de definitieve website op uw eigen webadres gepubliceerd wordt, vindt er een uitgebreide screening en test plaats zodat de site toegankelijk is op diverse browsers, bij andere beeldschermresoluties ook netjes op zijn plaats blijft staan en vrij is van eventuele taal- of spelfouten.

Het is bij ons mogelijk om uw website te laten updaten, iets waar het op meerdere websites nogal eens aan ontbreekt. Voor onderhoud berekenen wij een uurtarief of bieden wij u de mogelijkheid aan tot het sluiten van een onderhoudscontract voor een vast bedrag per maand.