Als een website eenmaal is gepubliceerd en op het internet staat dan begint de volgende fase, namelijk het onderhoud. Het onderhoud van een website speelt een belangrijke rol in het succes van een website.

Een website die niet onderhouden wordt, verliest aan populariteit en geloofwaardigheid. Met een goed onderhouden en actuele website maakt u een goede indruk op uw bezoekers. Het regelmatig doorvoeren van aanpassingen en het toevoegen van nieuwtjes aan uw website verhoogt de waardering voor uw site enorm bij uw bezoekers.onderhoud

Voor onderhoud van uw website kunnen wij u het volgende aanbieden.

Onderhoud tegen uurtarief.

Wanneer u geen goede kijk heeft op de frequentie van het aantal aanpassingen, dan is het aanbevolen om    via het uurtarief te werken. De prijs van de aanpassingen is dan afhankelijk van de werktijd die deze aanpassingen vragen. Het belangrijkste voordeel van deze optie is flexibiliteit. Het is tevens een goedkope oplossing wanneer de aanpassingen die u aan uw website wilt laten verrichten incidenteel en klein van omvang zijn.

Onderhoudscontract.

Voor het onderhoud van uw website kunt u ook een onderhoudscontract met ons afsluiten. Indien u een goede kijk heeft op de frequentie van het aantal aanpassingen, dan is het aanbevolen om met een onderhoudscontract te werken. Een onderhoudscontract laat toe om op vastgelegde tijdstippen aanpassingen te verrichten tegen een afgesproken prijs.Het voordeel van deze optie is dat een onderhoudscontract geen rekening houdt met het aantal aanpassingen, enkel met de frequentie.

U kunt zelfs onderhoud aan uw website door ons laten verrichten als uw website niet door ons gemaakt is.